Най-голямата модна платформа в България

2005 Сак Horned Lucy Totebag Черен

64,00 лв 91,00 лв 30% отстъпка -30%
Налични размери: ONE SIZE
Цена за доставка: 4.5 лв *
Макс. време за доставка: 5 работни дни
Цена и срок за връщане: Безплатно, 100 работни дни
Марка: 2005
Уеб магазин: Modivo 02 492 88 01
Плащане: Visa Mastercard Maestro Наложен платеж
* При поръчки на стойност над 49.00 лв доставката е винаги безплатна (Speedy)
Текстил - плат

Подобни продукти

  • VUCH PAULA Дамска чанта, черно, размер
    Практичната, стилна чанта Vuch PAULA ще подчертае всеки твой outfit.
  • Chrome Ruckas Messenger Bag Black Чанта през рамо
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Вдъхновен от прости чанти за доставка на вестници и актуализиран с ДНК на Chrome, този прост и надежден пратеник бързо ще се превърне в любима ежедневна чанта. Стилна и функционална чанта, предназначена да отговори на нуждите на градските пътуващи и пътници. Със своя елегантен и минималистичен дизайн, тази чанта предлага достатъчно място за съхранение и организационни функции, за да запазите вещите си в безопасност и достъпни в движение. Характеристика Простото затваряне с две щраквания поддържа главния джоб сигурен Изработен от рециклирани материали Сваляща се стабилизираща лента го предпазва от преместване на гърба ви Реверсивна презрамка за дясно или ляво носене спецификации Обем: 9л Дължина: 9.75'' | Ширина: 13" основа, 16,25 горна | Дълбочина: 4.5'' Тегло: 0.82 lbs Цвят: Черeн Страна на произход: Тайланд Сезон: лято;Autumn;зима;Spring Tегло (g): 400.0 Вид дейност: City/Urban;Lifestyle Материал: PU;Рециклиран полиестер;Найлон Възрастова група: Възрастен Обем: 9 L;5,1 - 10 L Дължина: 24,8 cm Широчина (cm): 11.4 Цвят според производителя: Black Cерия: Ruckas Широчина: 11,4 cm Bисочина: 41,3 cm Пол: Unisex Bисочина (cm): 41.3 Pазмер: UNI Tегло: 400 g Дължина (см): 24.8 Tип: Чанта през рамо;Crossbody чанта
  • Nike BRASILIA M Спортен сак, черно, размер
    Големият спортен сак Nike BRASILIA M ще ти предложи удобно пренасяне на целия ти екип. В страничното му отделение можеш да си поставиш обувките. Във вътрешната и външната част са посвени джобове закопчаващи се с цип, което помага за добрата организираност на предметите в него. Поне 65% от продукта е направен с рециклирани полиестерни влакна.
  • O'Neill BM Sportbag Чанта Cheren
    BM Sportbag Чанта - O'Neill - Cheren. Спортни чанти
  • Jack Wolfskin Cashbag RFID Phantom Портфейл
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Когато пазарувате, пътувате или сте у дома, защитете вашите карти и лична карта в Cashbag Wallet RFID. Специално RFID-блокиращо фолио предотвратява неоторизирано четене на данните от вашите карти. Портфейлът има различни отделения за банкноти, монети и карти. Сгъва се компактно и се побира в джоба на панталона. Характеристика: Портфейл с велкро RFID блокер: предпазва от кражба на данни Компактен размер Без PFC Допълнителни детайли: Размери: 9 х 13,5 см Размери 2: 27 x 13,5 cm (отворен) Тегло: 70 гр Органайзер: голямо двойно отделение за банкноти, три чанти за карти, отделение с цип, три скривалища, монетник с велкро закопчалка RFID Protect: специална облицовка блокира неоторизиран достъп до вашите лични данни на всички честоти (100 kHz-4 GHz) Cross RIP 210D: много лека, здрава ripstop материя с подсилващи нишки Възрастова група: Възрастен;Йуниор Вид дейност: City/Urban;На открито;Travel Дължина: 13,5 cm Tегло (g): 70.0 Bисочина: 9 cm Tегло: 70 g Цвят: Черeн Цвят според производителя: Phantom Пол: Unisex Страна на произход: Виетнам Материал: Полиамид;Полиестер Tип: Портфейл
  • Arcore JOY-170 Сак за ски, синьо, размер
    Arcore JOY-170 е здрав сак за ски. Разполага с подплата за защита на ските. С него можеш да си сигурен, че ските ти са на безопасно място. Благодарение на големината на дръжките е удобен за носене.
  • Arcore SID Чанта за ски обувки, черно, размер
    Практичната чанта Arcore SID е предназначена за ски обувки и каска. Модела е допълнен с подплатяване и е изработен от здрав материал. Разбира се всеки ще оцени и двата практични джоба с цип.
  • Tregare BAD BAG Калъф за хилка за бадминтон, черно, размер
    Калъфът за хилка за бадминтон Tregare BAD BAG гарантира защита и лесно пренасяне на хилката.
  • Columbia ZIGZAG HIP PACK Чантичка за кръста, светлосиньо, размер
    Чантичката за кръста Columbia ZIGZAG HIP PACK е подходяща за всички разходки сред природата. Благодарение на джоба с цип, всички твой вещи ще бъдат защитени.
  • Select BACKPACK MILANO NET FOR BALL Спортна раница, черно, размер
    Спортната раница Select BACKPACK MILANO NET FOR BALL е идеална за пренасяне на тренировъчният екип. Обемът ѝ позволява пренасяне на облекло, обувки и освен това има вградена външна мрежа за пренасяне на топка. Презрамките са подплатени , което дава комфорт при пренасянето.
  • Hannah ENDEAVOUR 35 Туристическа раница, черно, размер
    Раницата Hannah ENDEAVOUR 35 е създадена за дълги планински преходи и излети сред природата. Анатомично оформеният гръб Air vent осигурява циркулация на въздуха и комфорт, който е подсигурен от омекотените презрамки, оформеният кръстен колан с два мрежести джоба и гръдния колан. Обемът на раницата може да се намали с компресиращите каишки, които правят пренасянето на по-тежки неща по-лесно. Кръстният колан с два джоба е идеален за съхранение на най-важните вещи, а гръдният колан е със свирка. Със сигурност ще оцениш и специалния джоб с отвор за хидратираща система и двете каишки за пикели или туристически щеки.
  • Arcore HANDLEBAR PACK Велосипедна чанта за кормило на колело, черно, размер os
    Леката велосипедна чанта за кормило Arcore HANDLEBAR PACK е подходяща за излети с колело. Закрепването е с помощта на велкро лента.
  • Under Armour UA Triumph Duffle SM Чанта Siv
    UA Triumph Duffle SM Чанта - Under Armour - Siv. Спортни чанти
  • Hannah WANDERER 45 Туристическа раница, черно, размер
    Раницата Hannah WANDERER 45 е перфектният партньор за няколкодневните планински преходи. Същевременно е подходяща и за пътуване. Благодарение на регулируемата система за гърба Vario, можеш лесно да накараш раницата да се приспособи перфектно към тялото ти. Кръстният колан се грижи за разпределянето на тежестта равномерно. Върху него също можеш да намериш джобове за дребни предмети. Гърбът на раницата е подсилен, а презрамките са омекотени и предоставят повишен комфорт. Със сигурност ще оцениш и специалният джоб за хидратираща система. В предната част на раницата можем да намерим мрежест джоб, в който лесно се събира яке или храна. Другите два големи странични джоба са много практични и горната част е с външен и вътрешен джоб. Ако използваш туристически щеки, можеш да ги закачиш за каишките на раницата.
  • Chrome Ruckas Accessory Pouch Black Чанта през рамо
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Тази чанта е предназначена да държи джобовете ви празни и най-важното ви да е близо. Носете го през тялото, на едно рамо или го прекачете през колана си. Изработен от рециклирани материали. Приберете ежедневните неща от първа необходимост и се пригответе за деня. Характеристика Лека организация в движение Изработен от рециклирани материали Допълнителен джоб, който никога не трябва да изпразвате Черупка: 300D рециклиран полиестер dobby Подплата: 150D рециклиран полиестер Сезон: зима;Spring;лято;Autumn Страна на произход: Виетнам Пол: Unisex Cерия: Ruckas Tип: Чанта през рамо;Crossbody чанта Pазмер: UNI Материал: Полиестер;Рециклиран полиестер Дъждобран за раница: не Водоустойчив: не Дължина (см): 10.0 Дължина: 10,0 cm Tегло (g): 120.0 Вид дейност: City/Urban;Lifestyle Широчина: 5,7 cm Широчина (cm): 5.7 Bисочина: 19,0 cm Цвят: Черeн Обем: 601 - 800 ml;0,8 L Bисочина (cm): 19.0 Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Black Tегло: 120 g
  • Converse CROSS BODY 2 Универсална чанта през рамо, червено, размер
    Малката универсална чанта през рамо Converse CROSS BODY 2 ще ти предложи достатъчно пространство за всичките ти дребни предмети. Издръжливият материал и хубавия червен дизайн са основните качества с които се отличава. Изживей чувството за неповторим стил с марката Converse!
  • Loap OLLA Оригинална чантичка за документи, сиво, размер
    Модерната чантичка Loap OLLA.ще те впечатли не само с външния си вид, но и с практичността си. Идеална е за употреба в града и за туризъм. Тя гарантира безопасно съхранение на вещите ти. Благодарение на здравия материал BullTech, чантата запазва дълготрайно вида си и е устойчива на скъсване. Разполага с повърхностна обработка, която я прави водоустойчива. Чантата е с едно основно отделение, в което ще събереш всички свои необходими вещи. В него ще намериш органайзер с три отделни джобчета. Освен основното отделение чантата разполага и с преден джоб с цип.
  • Tatonka CHECK IN Несесер, тъмносин, размер
    Чантичка Tatonka CHECK IN през рамо, много практична за пътуване. Моделът еизработен от издържливи материали, които ще оцениш на макс. Благодарение на практичността си, тази чантичка ще стане твой неразделен спътник в пътешествията. Винаги ще имаш под ръка ценните си вещи от пари през паспорт, та чак до самолетния билет.
  • Hummel CORE SPORTS BAG M Спортна чанта, черно, размер
    Дамската спортна чанта Hummel CORE SPORTS BAG М е с идеалните размери, допълнена е с раменни и ръчни презрамки, вътрешни и крайни джобове с цип и привличащата вниманието емблема Hummel®, както и стабилизатор на основата, който запазва формата ѝ независимо от натоварването.
  • Чанта за пътуване Leatt 8840 сива 7018210130
    Чанта за пътуване Leatt 8840 сива 7018210130
  • Mammut Seon Pouch Black Чанта през рамо
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Универсална и здрава чанта за рамо Практична чанта за през рамо от семейство Seon, вдъхновена от активния начин на живот на Mammut. Чантата Seon е идеална за сигурно носене на документи за пътуване, портфейл или други ценни предмети. Външният материал и външните ципове са водоотблъскващи и изключително здрави. Голямото основно отделение с цип предлага толкова много място, че има място дори за четка за камъни или ролка с лента. Вашият смартфон може безопасно да се съхранява в подплатено вътрешно отделение, докато допълнителен джоб с щракване отвън осигурява допълнително място за съхранение. Подходящ за: Градско, Катерене Характеристика: По-голямо основно отделение за смартфон, ключодържател и др Външен джоб с отделно затваряне с копче за допълнителни опции за съхранение Голямо основно отделение с мрежесто покритие Вътрешен джоб за съхранение на ценности Водоотблъскващи ципове във всички отделения Водоотблъскващи, изключително здрави материали Устойчивост: DWR без PFC Перфлуорираните съединения (PFC) често се използват за хидроизолация, но практически не са биоразградими. Mammut се ангажира да замени небиоразградимите обработки на тъкани с по-устойчиви алтернативи с висока производителност. Справедливо износване Fair Wear работи за осигуряване на справедливи и безопасни условия на труд във фабриките за облекло. Организацията с нестопанска цел се ангажира директно с фабрики, профсъюзи, неправителствени организации и правителства за защита на правата на работниците. Материали: Основен материал: 100% полиамид Pазмер: UNI Материал: Полиамид Страна на произход: Виетнам Спецификация на материала: Полиамид Пол: Unisex Обем: 2 L;1,1 - 2 L Tип: Crossbody чанта Широчина: 160 mm Дължина: 225 mm Bисочина: 50 mm Възрастова група: Възрастен Tегло: 171 g Вид дейност: Lifestyle Tегло (g): 171.0 Цвят: Черeн Цвят според производителя: Black
  • SHARP SHAPE ТОРБИЧКА ЗА ЙОГА ПОДЛОЖКА Памучна торбичка за подложка, оранжево, размер
    Памучната торбичка за йога подложка от марката Sharp Shape е изработена от памук и е защитава от замърсяване или нараняване при пренасяне. Подходяща е също така, за съхранение на подложката.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх