Анкета

Има ли значение за вас какво пише на етикета на дадена дреха?

Дрехите за бременни

Не променяйте стилът си просто, защото сте бременна. Никога досега не е имало такова разнообразие от дрехи за бременни, затова се позабавлявайте като приложите стилът си при изборът на това облекло.

Защо да си купувате дрехи за бременни?
Някои жени си мислят, че могат да изкарат бременността си като се вмъкнат в старите си дрехи или като си купуват тоалети, които са с няколко размера по-големи.

Тази стратегия може и да действа в по-ранните месеци, когато коремът ви е леко подут, но около второто тримесечие това просто не се получава. „Изглеждате по-добре в дрехите за бременни, отколкота когато сте се натъпкали като наденица в нормални дрехи,” казва Клаудия Робъртс – собственичка на елитен магазин за дрехи за бременни в Лос Анджелис.

Кога да си купите дрехите за бременни?
За да може да носите облеклото за най-специалният период от живота си по-дълго време, купете го по-отрано. Ще трябва да напазарувате дрехи за бременни поне два пъти през този период: най-напред в края на първото тримесечие, а след това по време на третото тримесечие, когато коремът ви пораства толкова, колкото не сте си и помисляли, че е възможно.

Размери
Размерите на дрехите за бременни са същите – S, L, M и така нататък. Купувайте си дрехи, които са със същият размер, който сте носили преди. Тъй като цялостната ви пропорция си остава същата, разликата при тези дрехи е, че са по-широки при корема, бедрата, горната част на ръцете и бюста. Освен това те са по-дълги като цяло, тъй като, когато коремът ви пораства, той повдига плата нагоре. Долнищата би трябвало да имат парчета от еластичен материал в областта на растящото коремче.

назад ...

Гардеробът ви е претъпкан, но все няма какво да облечете?

Взирайки се сутринта в бездната на нашия (вероятно доста добре зареден) гардероб, много от нас може да изпитат завист към стилистите, които просто изглежда  знаят как да направят старите и износени дрехи да изглеждат нови и различни.

Но дори и стилистът не уцелва десятката всеки път. Опитната стилистка Хана Тийри призна, че дори и тя понякога страда от страховития синдром "няма какво да си облека" - и затова тя пусна ново мобилно приложение, I Style Myself, за да се пребори с проблема.

прочети повече ...

Как да спестите пари, когато пазарувате

Понякога просто ви се иска да убиете време в някой мол, но ако сте притеснени, че няма да сте в състояние да си тръгнете от там без да похарчите всичките си пари - ето едно решение, което учените казват, че ще ви помогне да спестите доста: доведете си приятел.

"Присъствието на приятел докато пазарувате значително помага да контролирате импулса за харчене", пише в проучване от Университета на Монреал.

"Това също така засилва опасенията, които един купувач има, че ще бъде съден и контролиран", казват учените...

прочети повече ...

АРХИВ

Октомври

Септември

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Октомври

Септември

Август

Юни

Май

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии