Анкета

Има ли значение за вас какво пише на етикета на дадена дреха?

Най-правилните дрехи за вашата фигура - част трета

Пясъчен часовник

Едър бюст, тесен ханш и пълни бедра. Тази вид фигура изглежда пропорционална, но в същото време и ръбата. Избирайте дрехи, които подчертават и се движат по естествените форми на тялото ви. Избягвайте безформени или четвъртити дрехи, рокли “камбанка”, туники и широки жилетки.

Панталони с висока талия - те свършват на анатомичната позиция на талията и привличат вниманието към най-тясната част от тялото.

Топ с V-деколте - тясна блуза с дълбоко деколте приляга на формите без да ги преувеличава.

Права пола - този класически силует приляга най-добре на пясъчния часовник, защото акцентира върху талията и се плъзга равно по бедрата.

назад ...

Гардеробът ви е претъпкан, но все няма какво да облечете?

Взирайки се сутринта в бездната на нашия (вероятно доста добре зареден) гардероб, много от нас може да изпитат завист към стилистите, които просто изглежда  знаят как да направят старите и износени дрехи да изглеждат нови и различни.

Но дори и стилистът не уцелва десятката всеки път. Опитната стилистка Хана Тийри призна, че дори и тя понякога страда от страховития синдром "няма какво да си облека" - и затова тя пусна ново мобилно приложение, I Style Myself, за да се пребори с проблема.

прочети повече ...

Как да спестите пари, когато пазарувате

Понякога просто ви се иска да убиете време в някой мол, но ако сте притеснени, че няма да сте в състояние да си тръгнете от там без да похарчите всичките си пари - ето едно решение, което учените казват, че ще ви помогне да спестите доста: доведете си приятел.

"Присъствието на приятел докато пазарувате значително помага да контролирате импулса за харчене", пише в проучване от Университета на Монреал.

"Това също така засилва опасенията, които един купувач има, че ще бъде съден и контролиран", казват учените...

прочети повече ...

АРХИВ

Октомври

Септември

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Октомври

Септември

Август

Юни

Май

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии