Анкета

Има ли значение за вас какво пише на етикета на дадена дреха?

6 начина за връзване на шал

Шаловете винаги са били задължителен аксесоар, но през последните няколко сезона станаха супер популярни. На всяка крачка се срещат хора, които носят шалове, но съвсем малко от тях знаят правилните начини на връзване.

Разбира се, всеки знае как да направи обикновен възел, но това е отживелица. Ето 6-те модерни начина за връзване на шал.

Квадрат

Очевидно, че това важи само за правоъгалните шалове. Сгънете шала така, че да се получи триъгълник - за целта хванете два противополжни ъгъла и го прегънете. След това поставете триъгълника под врата ( така че острият ъгъл да сочи надолу ) и вържете двата края отзад, след което ги пуснете да висят отпред.

Подвит

Вземете обикновен шал, дължината е без значение, и го увиите около врата си колкото пъти можете като скриете краищата отдолу. Този стил изглежда страхотно с блейзър, тъй като не скрива реверите.

БоХо шик

Опънете материята върху търдите си като оставите всеки край да виси свободно отпред. Този стил е най-подходящ за шалове с интересни мотиви и десени.

Класика

Класическият стил стои най-добре при копринени или сатенени шалове. Увийте небрежно шала около врата си и пуснете единият край да виси отпред, а другият отзад. Изчистено, елеганто и вечно.

Опростен шик

За целта е нужен прозрачен и широк шал. Просто го сложете да увисне на врата ви така, че двата края да попаднат върху гърдите ви.

Шал и чанта

За малко повече вълнение, вържете любимият си шал за дръжката на скучна чанта. Просто направете обикновен възел и сте готови!

назад ...

Гардеробът ви е претъпкан, но все няма какво да облечете?

Взирайки се сутринта в бездната на нашия (вероятно доста добре зареден) гардероб, много от нас може да изпитат завист към стилистите, които просто изглежда  знаят как да направят старите и износени дрехи да изглеждат нови и различни.

Но дори и стилистът не уцелва десятката всеки път. Опитната стилистка Хана Тийри призна, че дори и тя понякога страда от страховития синдром "няма какво да си облека" - и затова тя пусна ново мобилно приложение, I Style Myself, за да се пребори с проблема.

прочети повече ...

Как да спестите пари, когато пазарувате

Понякога просто ви се иска да убиете време в някой мол, но ако сте притеснени, че няма да сте в състояние да си тръгнете от там без да похарчите всичките си пари - ето едно решение, което учените казват, че ще ви помогне да спестите доста: доведете си приятел.

"Присъствието на приятел докато пазарувате значително помага да контролирате импулса за харчене", пише в проучване от Университета на Монреал.

"Това също така засилва опасенията, които един купувач има, че ще бъде съден и контролиран", казват учените...

прочети повече ...

АРХИВ

Октомври

Септември

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Октомври

Септември

Август

Юни

Май

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии