Анкета

Има ли значение за вас какво пише на етикета на дадена дреха?

Новата колекция на Жени Живкова

Наскоро в НДК „Жени стил” представи новата си колекция есен/зима 2008-2009. Елегантността и класиката, които са запазена марка на дизайнерката, присъстват и в новата колекция на Евгения Живкова.

60 модела ,разделени на няколко групи, свързани помежду си, съставят новата колекция. Вталени връхни дрехи, рокли с нестандартни кройки, сака без ревери, блестящи материи, разнообразни тъкани – така с няколко думи може да се охарактеризират новите облекла, създадени от Жени Живкова.

Новите панталони от „Жени стил” са в типичната актуална тенденция – тесни и прави. Интересно при блузите е, че имат връзки по края на маншета и по врата. Роклите имат много дантела и нестандартни чупки.  Саката са къси, с големи яки и без ревери. Панталоните тип „шалвари” също присъстват в новата колекция.

Както винаги, на ревюто присъства голяма част от елита – посланиците на Азербайджан, Италия, Япония; дизайнерките Жана Жекова и Албена Александрова; модни експерти; депутати и бизнесмени. Ревюто бе представено от моделите на „Визаж”.

назад ...

Александър Уанг с нова колекция за H & M

Александър Уанг ще бъде следващият дизайнер, който ще сътвори колекция за H&M. Младият талант от Ню Йорк, който е и творчески директор на марката Balenciaga, разкри, че новата колекция ще включва мъжки и женски дрехи, както и прочутите му аксесоари.

"За мен е чест да бъда част от дизайнерските колаборации на H&M", каза Уанг. "Работата с екипа им е един вълнуващ, забавен процес. Те са много отворени за нови идеи. Това ще бъде един чудесен начин за по-широката аудитория да се запознае с елементи от моето творчество."

прочети повече ...

Нова изложба посветена на Готие

Жан Пол Готие оформя света на модата през последните 40 години със своя авангарден дизайн и уникални творения.

И сега феновете на творбите му могат да преживеят отново най-ярките модни моменти от кариерата му като посетят първата голяма изложба, посветена на него.

Изложбата „Модният свят на Жан Пал Готие: от тротоара до подиума” отвори врати в сряда, 9 април, в Художествената галерия Барбикан в Лондон. За да отбележи откриването на изложбата, френският дизайнер бе домакин на частно парти в галерията във вторник вечер.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии