Анкета

Има ли значение за вас какво пише на етикета на дадена дреха?

Модна колекция от Риана

Риана е на път да покаже на света уменията си на дизайнер. Звездата ще пусне първата си модна линия в рамките на предстоящата седмица на модата в Лондон.

Певицата създаде колекция за английската марка River Island, която ще покаже с дефиле по време на най-големия моден форум в страната. Това ще се случи на 16 февруари.

Да покажа колекция по време на седмицата на модата в Лондон е сбъдната мечта за мен. Отдавна искам да създам собствена колекция и това, че имам възможност да пусна линията с River Island редом с талантливите дизайнери в Лондон е истинска привилегия”, каза певицата. “Нямам търпение да видя реакциите на моите фенове на модната преса.

В колекцията са включени както дрехи, така и аксесоари и ще бъде пусната в магазините на марката на 5 март. Тя ще се продава също в Америка и Япония.

Риана е поредната певица, която влиза в ролята на дизайнер. Други известни примери са Гуен Стефани и Виктория Бекъм.

Освен това, певицата родена в Барбадос, е продуцент на риалити шоу за млади дизайнери, което се излъчва също във Великобритания.

Миналият май пък, Риана в сътрудничество с марката Armani пусна ограничения серия от тениски и дънки.

назад ...

Александър Уанг с нова колекция за H & M

Александър Уанг ще бъде следващият дизайнер, който ще сътвори колекция за H&M. Младият талант от Ню Йорк, който е и творчески директор на марката Balenciaga, разкри, че новата колекция ще включва мъжки и женски дрехи, както и прочутите му аксесоари.

"За мен е чест да бъда част от дизайнерските колаборации на H&M", каза Уанг. "Работата с екипа им е един вълнуващ, забавен процес. Те са много отворени за нови идеи. Това ще бъде един чудесен начин за по-широката аудитория да се запознае с елементи от моето творчество."

прочети повече ...

Нова изложба посветена на Готие

Жан Пол Готие оформя света на модата през последните 40 години със своя авангарден дизайн и уникални творения.

И сега феновете на творбите му могат да преживеят отново най-ярките модни моменти от кариерата му като посетят първата голяма изложба, посветена на него.

Изложбата „Модният свят на Жан Пал Готие: от тротоара до подиума” отвори врати в сряда, 9 април, в Художествената галерия Барбикан в Лондон. За да отбележи откриването на изложбата, френският дизайнер бе домакин на частно парти в галерията във вторник вечер.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии