Анкета

Има ли значение за вас какво пише на етикета на дадена дреха?

Луксозни дамски чанти за елита

Луксозните дамски чанти са основен атрибут, без който не може. Обикновено затова и цветът им трябва да съвпада с този на обувките и кожения колан.

Чантите Hermes Birkin е аксесоар, който на някои места в САЩ достига цена от 80 хиляди долара и въпреки това има небивало търсене.

Дори и да имате сумата, Hermes вече са направили дълъг списък с чакащи за следващите девет месеца. Виктория Бекъм е голяма почитателка на прочутите чанти.

Силвия Фенди работи заедно с Карл Лагерфелд за да подобри своята марка издължени чанти. Характерната мозайка на Fendi се появява за първи път в есенно-зимната колекция на 1999 г.

Джон Галиано, наследникът на Dior, безпогрешно следва стила на Dior. Той съчетава съвременната свобода на израза с препратки към богатото минало.

Най-забележителния им модел напоследък - чанта с голям капак, направена от черна коприна и пера, и бамбукови дръжки не може да носи никоя друга марка освен Gucci, което означава най-висока класа.

Не може да бъде пропусната и нашумялата през последните години марка Tod's, която е хит сред звездите и е не по-малко шикозна.

назад ...

Жените са уверени в избора си на дрехи чак след 55

Казват, че животът започва на четиридесет, но не и според чисто ново проучване.

Новото британско изследване показва, че 55 е точната възраст, на която една жена започва да се облича с увереност. Може би е изненадващо, но жените над 55 години са два пъти по-уверени в себе си, в сравнение с жените, които са на 25-30.

Със започването на летния сезон, по-възрастните жени казват, че се чувстват по-уверени да се обличат за сватбени тържества, партита и събирания на открито. Въпреки това, все още има неща, за които те се тревожат, дори ако тоалетът им е идеален.

прочети повече ...

Миранда Кър е новото лице на Wonderbra

Миранда Кър е новото лице на Wonderbra.

Моделът приключи договора си с Victoria’s Secret миналата година, посочвайки тригодишния си син Флин като причина за това.

"Аз усещах, че това ще трябва да се случи, още като се роди синът ми. Като станах майка,  осъзнах, че трябва да променя приоритетите си”, каза тя пред Sydney Morning Herald през април 2013 година. "Просто не съм в състояние да се ангажирам с пълен договор в този момент."

 

прочети повече ...

АРХИВ

Ноември

Октомври

Септември

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии